Denison Energy

Cine suntem?

SC DENISSON ENERGY SRL a fost înființată în anul 2012. Obiectul principal de activitate al societății îl constituie producerea și distribuirea produselor GPL – auto și aragaz – și CNG pentru vehicule, comercializarea, livrarea, transportul, montarea și punerea în funcțiune a instalațiilor de tip SKID pentru gaz petrolier lichefiat (GPL), precum și distribuția de motorină și benzină.

 

Viziune Misiune Si Valori

Viziunea noastră este dezvoltarea unui business caracterizat de un înalt nivel de profesionalism și etică.

Misiunea noastră consta în promovarea îmbunătățirii practicilor de business, prin propriul exemplu, având ca model standardele internaționale.

Suntem o entitate responsabilă, care și-a propus să-și conducă afacerile cu onestitate și integritate. Dăm dovadă de profesionalism față de toți stakeholderii și credem în tratarea angajaților cu respect.

Denisson Energy SRL este parte din Antares Group. Înființat în anul 1994, grupul are în portofoliu un număr de 10 companii, din mai multe domenii de activitate: transportul auto, reparații auto, turismul, dezvoltarea imobiliară, construcțiile, prelucrarea și distribuția de produse petroliere.

Cu un efectiv de 400 de angajați bine calificați, o Politica de Calitate foarte riguroasă și o orientare Directă către Nevoile Clienților noștri am reușit sa devenim “Furnizorul Preferat” de bunuri și servicii pentru aceștia, lucru dovedit de continuitatea în timp a relațiilor comerciale și creșterea numărului de clienți de la an la an.