Despre noi

Denison Energy:

Cine suntem?

SC DENISSON ENERGY SRL a fost înființată în anul 2012. Obiectul principal de activitate al societății îl constituie producerea și distribuirea produselor GPL – auto și aragaz – și CNG pentru vehicule, comercializarea, livrarea, transportul, montarea și punerea în funcțiune a instalațiilor de tip SKID pentru gaz petrolier lichefiat (GPL), precum și distribuția de motorină și benzină.

 

Viziune Misiune Si Valori

Viziunea noastră este dezvoltarea unui business caracterizat de un înalt nivel de profesionalism și etică.

Misiunea noastră consta în promovarea îmbunătățirii practicilor de business, prin propriul exemplu, având ca model standardele internaționale.

Suntem o entitate responsabilă, care și-a propus să-și conducă afacerile cu onestitate și integritate. Dăm dovadă de profesionalism față de toți stakeholderii și credem în tratarea angajaților cu respect.

Denisson Energy SRL este parte din Antares Group. Înființat în anul 1994, grupul are în portofoliu un număr de 10 companii, din mai multe domenii de activitate: transportul auto, reparații auto, turismul, dezvoltarea imobiliară, construcțiile, prelucrarea și distribuția de produse petroliere.

Cu un efectiv de 400 de angajați bine calificați, o Politica de Calitate foarte riguroasă și o orientare Directă către Nevoile Clienților noștri am reușit sa devenim “Furnizorul Preferat” de bunuri și servicii pentru aceștia, lucru dovedit de continuitatea în timp a relațiilor comerciale și creșterea numărului de clienți de la an la an.

 

Asociaţia Producătorilor şi Utilizatorilor Gazului Natural Comprimat – CNG (APUGNC):

Denumire: Asociația Producătorilor și Utilizatorilor Gazului Natural Comprimat – CNG

Tipul organizației: Asociație

De utilitate publică: Nu

Actul normativ în baza căruia funcționează: OG 26/2000

Anul înființării: 2015

Scop/misiune: Promovarea, consolidarea, apărarea și reprezentarea intereselor producătorilor, furnizorilor și utilizatorilor de gaz natural comprimat, lichefiat si biogaz pentru vehicule, respectiv a intereselor producătorilor, furnizorilor si utilizatorilor de instalații, utilaje, echipamente si tehnologii necesare comercializării si utilizării gazului natural comprimat (CNG), lichefiat si biogaz.

Domeniu de interes: Transporturi rutiere

Proiecte desfășurate: CNG ROMANIA: Implementarea inițială a unei rețele de stații de alimentare cu carburant de-a lungul coridoarelor rețelei centrale – numărul acțiunii 2015-RO-TM- 0373-M

De ce am ales să investim și să dezvoltăm o rețea CNG în România?

Sprijinirea dezvoltării unui sistem de transport durabil şi eficient şi promovarea decarbonizării transportului rutier de-a lungul coridoarelor din reţeaua principală –TEN-T prin lansarea CNG-ului ca şi carburant alternativ în România.

Echipa:

Dumitru Becsenescu
Director General
d.becsenescu@cngromania.eu
+40 741 168 655

Gheorghe Andrei
Manager Proiect
george.andrei@cngromania.eu
+40 741 125 060

Danut Zgripcea
Director Executiv
dan.zgripcea@cngromania.eu
+40 740 003 322

Oana Gradinaru
Responsabil Achizitii
oana.gradinaru@cngromania.eu
+40 742 208 417

Cristina Maria Cernatescu
Asistent Manager Proiect
cristina.cernatescu@cngromania.eu
+40 741 168 655